Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde eğitim gören Muhammet Akın, seramikten yaptığı eserlerle beğeni topluyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi öğrencilerinden Muhammet Akın seramikten yaptığı eserlerle beğeni topluyor. Seramik Atölyesi eğitimlerinde kısa sürede aşama kaydeden Muhammet, şimdi yaptığı eserleri sergide sergilemeyi planlıyor. Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi, Elektrik pano montörlüğü öğrencilerinden olan Muhammet Akın, Sosyal ve mesleki alandaki gelişiminin yanı sıra sanat alanında da büyük gelişim ve başarı gösterdi. Uygulanan program kapsamında sanat atölyesinde seramik ile tanışan Muhammet, serbest seramik şekillendirme ile başlayan çalışmalarına, azmederek güzel eserler ortaya koyuyor.

        Gayretli çalışmalarıyla yeteneğini geliştiren Muhammet Akın, seramikte çömlekçi tornası aşamasına kısa sürede geçti. Muhammet, çömlekçi tornasında yeteneğini de ortaya koyarak güzel çalışmalar ortaya çıkardı. Yakında açılmayı planlanan seramik sergisinde Muhammet Akın’ın birbirinden güzel eserleri de sergilenecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler