Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çayırova Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Çayırova Kitap Fuarı, 413 Ekim tarihleri arasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

        Çayırova Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nün organizasyonu ile Çayırova çok önemli kültürel etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bu kapsamda düzenlenecek olan Çayırova 1. Kitap Fuarı, 413 Ekim tarihleri arasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. 60 yayın evi 200 bin kitapla stant açarak okurlarla buluşacak.

        Çayırova’da ilki gerçekleşecek büyük kültür organizasyonuna 40 yazar katılacak. Hayati İnanç, Hatice Kübra Tongar, Mehmet Akif Ersoy, Rasim Özdenören, Oğuz Saygın, Nurullah Genç, Yavuz Bahadıroğlu, İsmail Kılıçarslan, Sait Ercan gibi birçok yazar konferans, söyleşi, imza günlerinde kitapseverlerle buluşacak. 10 gün sürecek ve girişlerin ücretsiz olduğu fuar sabah 09.00 ile akşam 20:00 saatleri arasında açık kalacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler