Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından D100 Karayolu’nda mıntıka temizliği yapıldı.

        Daha temiz bir çevre için çalışmalarını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi ekipleri, D100 Karayolu çevresinde mıntıka temizliği yaptı. Kirazyalı, Eşme, Kandıra ve Karamürsel mevkilerinde giden ekipler, D100 Karayolu yol kenarları, orta refüj, kavşaklar ve bağlantı yollarında mıntıka temizliği gerçekleştirdi. Yapılan temizlikle yol kenarları daha temiz bir görünüme kavuştu.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların temiz bir çevrede seyahat edebilmesi için yol kenarları ve kavşaklarda bulunan yeşil alanların, temizlik ve bakım çalışmalarını il genelinde aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Temizlik ve bakım çalışmaları belirli aralıklara yıl boyunca yapılıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler