Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yol kenarlarında bulunan boş arazilerde ağaçlandırma çalışması yapılıyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, orman alanları dışında sosyal amaçlı olarak okul, cami, hastane bahçelerini de ağaçlandırırken bunlara ek olarak yol kenarlarındaki boş arazilere de fidan dikip yeşil kuşak oluşturuyor. Son olarak Karamürsel Cezaevi yolu ve D130 yolu kenarlarında boş alanları ağaçlandıran 8 personelden oluşan Büyükşehir ekibi, birçok farklı türde ağaç dikimi gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda Karamürsel Cezaevi yoluna Ihlamur, D130 yolu kenarlarına ise goldraider, süseri, çınar ve süs elması dikti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler