Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selda Hatun TAN/İZMİT (Kocaeli), (DHA)İZMİT´te belediyeye ait bisiklet kiralama istasyonlarına ve kiraladıkları bisikletlere zarar veren kişiler güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait bisiklet kiralama istasyonlarına ve kiraladıkları bisikletlere zarar veren kişiler güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. İzmit Ömer Türkçakal Bulvarı'nda bulunan alışveriş merkezi önündeki istasyondan bisiklet kiralamak isteyen kişi, otomata kartını okuttuktan sonra turnikede bulunan bisikleti almak istedi. Bisikletin turnikeden çıkmaması üzerine, bisiklet kiralamak isteyen kişi, bisikleti selesinden kaldırıp yere vurduktan sonra otomatı yumrukladı. Bir başka kişi ise, kiraladığı bisikleti sürücüsüz bir şekilde ana yolda ilerletti. Boş bisiklet, bir süre sonra yol kenarında park halinde bulunan bir otomobile çarpıp, devrildi. O anlar çevrede bulunan güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde, bisikleti başıboş bir şekilde sürükleyen kişilerin, bisikletin ardından koşması ve bisikletin park halinde bulunan otomobile çarptıktan sonra devrilmesi görülüyor.DHA-Güvenlik Türkiye-Kocaeli / İzmit Selda Hatun TAN

        2020-07-13 22:42:33

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler