Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alişan KOYUNCU/DERİNCE (Kocaeli), (DHA)KOCAELİ'nin Derince ilçesinde, ismi öğrenilemeyen bir kişi ile R.G. arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışmada R.G. boynundan, tartıştığı kişi ise elinden silahla yaralandı.

        Olay, 18.30 sıralarında Mersincik Mahallesi´nde bulunan ormanlık alanda meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen kişi ile R.G. arasında ormanlık alanda bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle ikili arasında arbede yaşandı. Tartışma sırasında kavga eden kişilerden birinin elinde bulunan silah, arbede sırasında iki el ateş aldı. R.G. boynundan ağır şekilde yaralanırken, tartıştığı kişi de elinden hafif şekilde yaralandı. R.G., olay yerinde bulunan yakınlarının yardımı ile ismi öğrenilemeyen kişi ise kendi otomobiliyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi´ne gitti. Yaralanan iki kişi tedaviye alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.DHA-Güvenlik Türkiye-Kocaeli / Derince Alişan KOYUNCU

        2020-07-31 23:14:29

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler