Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dinçer AKBİR/İZMİT (Kocaeli), (DHA) İZMİT'te trafiğin en yoğun olduğu noktalardan Alemdar Caddesi, altyapı yenileme çalışmaları kapsamında 45 gün için araç trafiğine kapatıldı. Sürücüler, bu süre içinde başka caddelere yönlendirilecek.

        İzmit'in en yoğun araç ve yaya trafiği olan caddelerinden Alemdar Caddesi, Kocaeli Kanalizasyon ve Su İdaresi (İSU) tarafından yapılacak yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları çalışması kapsamında 45 gün süreyle araç trafiğine kapatıldı. Yayalar için çalışma bölgesinin yanlarına çekilen şeritler ile yürüyüş yolları belirlenirken, D-100 yolu yönüne gidecek sürücüler, İnönü Caddesi üzerinden yönlendiriliyor. Çalışma nedeniyle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İnönü Caddesi'nin sağ tarafında bulunan otopark alanları da iptal edilerek trafiğe açıldı. Ayrıca çift yönlü olan İnönü Caddesi'nin Vali Konağı ile Yenituran Kavşağı arasındaki bölümü çalışma süresince D-100 yolu yönünde tek yönlü olarak trafiğe açık olacak.DHA-Genel Türkiye-Kocaeli / İzmit Dinçer AKBİR

        2020-08-04 11:40:27

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler