Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurban Bayramında vatandaşların sağlıklı ve temiz bir ortamda zaman geçmesi için çalışan Başiskele Belediyesi ekipleri, bayram süresince 175 kamyon çöp topladı.

        Başiskele Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonunda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile yürütülen temizlik çalışmaları sonucunda 175 kamyon kurban atığı,bahçe atığı ve moloz atığı toplandı. Kurban Bayramı öncesinden planlamalarını ve nöbet çizelgelerini oluşturan Başiskele Belediyesi, bayramın 4 günü iş makinaları ve yer ekipleriyle yoğun mesai harcadı. Vatandaşların sağlığı için kurban atıklarının toplanılması ve temizlik hizmetleri çöp taksi ile daha hızlı gerçekleşti. İlçede çevre ve görüntü kirliliğine neden olan tüm evsel atıklar ve molozlar, temizlik ekiplerinin özverili çalışmalarıyla her mahallenin sokak ve caddeleri temiz tutuldu.

        Ekipler, sorumluluk bölgelerindeki atıkları alırken, Başiskele Belediyesi Çağrı Merkezi’ni arayan vatandaşların temizlik hizmeti taleplerini de yerine getirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler