Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarla, çeşitli suçlardan aranması bulunan 23 şahıs yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından tespit edilen adreslere 64 ekip, 218 personelin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyon kapsamında, başta asayişe müessir suçlar olmak üzere, çeşitli hırsızlık ve dolandırıcılık, kaçakçılık, yaralama, silahla tehdit, kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak, mala zarar vermek, yaralama, tehdit ve benzeri olmak üzere çeşitli suçlardan aranan toplam 23 şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler