Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit Belediyesi, İzmit Unutmaz etkinlikleri kapsamında 2012 yılında aramızdan ayrılan Türk Halk Ozanı Neşet Ertaş’ı 25 Eylül 2020 Cuma günü saat 20.00’de Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da türküleriyle anacak

        İzmitlileri sanatla buluşturan İzmit Unutmaz etkinlikleri kapsamında bu hafta, aramızdan ayrılışının 8. yılında Türk Halk Ozanı Neşet Ertaş anılacak. Neşet Ertaş’ın türküleri, hayat hikâyesi ve eserlerini konu alacak olan etkinlikte genç yaşlı birçok İzmitli sandalyesini alarak bu benzersiz geceye ortak olabilecek. Müzisyen Doğan Aktaş’ın, ‘Bozkırın Tezenesi’ lakaplı ünlü ozanımız Neşet Ertaş’ın eserlerini seslendireceği etkinlik, 25 Eylül Cuma günü saat 20.00’de Yahya Kaptan Amfi Tiyatro’da tüm İzmitlilerle buluşacak. Ünlü ozan Neşet Ertaş’ın anma gecesine katılmak için İzmitlilerin sandalyelerini alması yeterli.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler