Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce inşa edilen Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda idari bina yapımı için temel atıldı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Güney Terminali yanında bulunan 17 bin 473 metrekarelik alana inşa edilen Çocuk Trafik Eğitim Parkı’nda çalışmalar devam ediyor. Kazı ve dolgu çalışmalarının ardından alanda idari binanın temeli atıldı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan idari bina içerisinde derslik, ofis, mutfak, öğretim üyeleri ve öğrenciler için wc, engelli wc, kiler ve mescit yer alıyor.

        Binanın yapımı ile yeşil alanları Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı yapacak. Öğrencilerin pratik ve teorik eğitim alacağı 6 bin 500 metrekare sürüş parkurunu ise Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri yapacak. Çocuk Trafik Eğitim Parkı 712 yaş arası çocukların trafik eğitimi alabileceği şekilde planlandı. Proje ile yaya geçitleri, sinyalize ve dönel kavşaklar, bisiklet ve araç yolları, tren yolu geçitleri, trafik işaret ve levhaları yapılacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler