Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DÖVİZ BÜROSU SAHİBİ O ANLARI ANLATTI

        Karamürsel ilçesi Cumhuriyet Mahallesi´nde iş yerini soymaya çalışan silahlı soyguncuyu kovalayan döviz bürosu sahibi Nuray Yıldız, o anları anlattı. Olay sırasında soğukkanlılığını koruduğunu belirten Nuray Yıldız, "Tezgah başında iş yaptığım sırada bir anda kafamı kaldırdım. Bereli, tamamen yüzü sarılı bir kişi, silahı gösterip `Paraları çıkartın´ dedi. `Dalga mı geçiyorsunuz?´ dedim. Tekrar, `Paraları çıkartın´ dedi. Ben de elime makineyi aldım ve üzerine gittim o da bocaladı zaten. Kaçarken arkasından bunu fırlattım. O an hiç korkmadım" dedi.

        'BİRKAÇ SOKAK İLERİDE ELBİSELERİ BULUNMUŞ'

        Olayı gören cadde üzerindeki başka bir dükkanın sahibi Necmi Altındeğer, "Dükkanıma yeni gelen ürünleri rafa yerleştiriyordum. O sırada olay yaşanmış. Gelen ses üzerine dışarıya baktığımda Nuray Hanım kapının önündeydi. Dilenciler bir şey yaptı sandım. Daha sonra bana, `Sizin oradan silahla geçti´ dedi. Hemen polisi aradım. Soyguncu pasajdan geçip arka kapıdan çıkmış ve birkaç sokak ileride elbiselerini bulmuşlar" dedi.DHA-Güvenlik Türkiye-Kocaeli / Karamürsel Alişan KOYUNCU-Dinçer AKBİR

        2021-01-27 17:08:33

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler