Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başiskele Belediyesi, soğuk kış günlerinde yardıma muhtaç vatandaşların sıcak yemek ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

        Başiskele'de sosyal dayanışma ve yardımlaşma çalışmalarını sürdüren Halil İbrahim Sofrası Aşevi, soğuk kış aylarında da ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Korona virüs salgını ve soğuk kış aylarında zorlanan yardıma muhtaç ailelerini mağdur etmeyen Başiskele Belediyesi, 7 gün 24 saat muhtaçlara sıcak yemek hizmeti vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Halil İbrahim Sofrası Aşevinde hayırsever vatandaşların destekleri ile hazırlanan sıcak yemekler, 41 hanede yaşayan 60 kişiye ulaştırılıyor.

        Öte yandan belediye ekipleri, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarını da unutmuyor. Ekipler, kar yağışı sonrasında yiyecek bulmakta zorlanan kedi, köpek ve kuşlar için ilçenin birçok noktasına mama, yem ve içecek bıraktı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler