Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alişan KOYUNCU-Dinçer AKBİR/KARTEPE (Kocaeli), (DHA)KOCAELİ´nin Kartepe ilçesinde bir mobilya mağazasının çalışanları, iş yeri önünde kardan koltuk yaptı.

        Kartepe ilçesi Köseköy Mahallesi´nde bir mobilya mağazasının çalışanları, mağaza önünde biriken karlarla koltuk yaptı. Yaklaşık 2 saatte yaptıkları koltuğa kırlent koyup oturan çalışanlar, yaptıkları koltuğun çevrede bulunan kişiler ve müşteriler tarafından ilgi gördüğünü söyledi. 

        Amaçlarının kar yağışını eğlenceye çevirmek olduğunu söyleyen mağaza çalışanı Orhan Gazi Görücü, "Mesleğimizle alakalı olduğu için yapmak istedik. Hava soğuk müşteri de gelmiyordu hem bizim için de eğlence oldu hem de ortaya böyle bir şey çıkardık. Görenler çok beğendi. Birçok kişi gelip fotoğraf çekti burada. Yapması 2 saatimizi aldı, bizim için eğlence oldu" dedi.DHA-Genel Türkiye-Kocaeli / Kartepe Alişan KOYUNCU-Dinçer AKBİR

        2021-02-18 08:01:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler