Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dinçer AKBİR/İZMİT (Kocaeli), (DHA)İZMİT'te, 3 katlı binanın en üst katında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın nedeniyle dairede kullanılmaz hale geldi.

        Yangın, akşam saatlerinde, 28 Haziran Mahallesi Ercan Sokak'taki 3 katlı binanın en üst katında Ramazan Sülün ve ailesinin yaşadığı dairede bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Yangın, kısa sürede daireyi sardı. Sülün ve ailesi apartmanda yaşayan diğer kişileri de uyararak binayı terk etti. Daireden yükselen alevleri görenlerin ihbarıyla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangını söndürdü. Yangında daire kullanılamaz hale gelirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.   DHA-Güvenlik Türkiye-Kocaeli / İzmit Dinçer AKBİR

        2021-02-21 19:23:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler