Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergün AYAZAlişan KOYUNCU/İZMİT (Kocaeli), (DHA)İZMİT'te güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar sahile akın etti. Sahilde bandında yürüyen, bisikletle gezenler, çimlere oturarak sohbet edenler güzel havanın keyfini çıkardı.

        Güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar soluğu deniz kenarlarında aldı. Vatandaşların bazıları çimlerin üzerine örtü serip otururken, bazıları da yanlarında getirdikleri katlanabilir masa ve sandalyelerde yemek yedi. Kimileri ise sahil bandında yürüyüp, bisikletle gezdi.

        Koronavirüs nedeniyle kapalı ortamlara girmediklerini söyleyen İrem Demirok, "Uzun zamandır görüşemiyorduk ve bugün haberleşip buluştuk. Zaten kapalı ortamlara giremiyoruz ve koronadan da korkuyoruz. Bu nedenle de bol dezenfektan yaparak sakin yerleri tercih ediyoruz. Burası sessiz ve sakin bir ortam ve arkadaşlarımızla sosyal mesafe kurallarına uyarak sohbet ediyoruz" dedi. 

        Arkadaşlarıyla birbirlerini özleyince sahilde buluşma kararı aldıklarını belirten Ceren Eren, "Arkadaşlarımızla bir araya gelemiyorduk ve korona nedeniyle sosyal medya üzerinden görüşüyorduk. Birbirimizi özleyince sahilde buluşma kararı aldık. Hava da güneşli ve çok güzel olduğu için keyifli zaman geçiyoruz" diye konuştu.DHA-Genel Türkiye-Kocaeli / İzmit Ergün AYAZ-Alişan KOYUNCU

        2021-02-26 15:00:22

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler