Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir vatandaşa ait cipe kurşun yağdıran 2 kişi, JASAT timleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

        Olay, 5 Şubat tarihinde Kocaeli’nin Gebze ilçesi Cumaköy Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.Ü. isimli vatandaşın cipi kimliği belirsiz şahıslar tarafından kurşuna dizildi. Olayı gören H.Ü. isimli vatandaşın ihbarı üzerine Kocaeli Jandarma Komutanlığı’na bağlı jandarma suç araştırma timi (JASAT) ekipleri harekete geçti.

        Olayla ilgili inceleme başlatan JASAT ekipleri, yaklaşık 21 gün süren takibin ardından H.Ü.'nün aracını kurşunlayan şahısların Y.E. ve M.E. isimli şahısların olduğunu tespit etti. Ekipler tarafından şahısların yakalanması için operasyon düzenlendi. Gerçekleştirilen operasyonda Y.E. ve M.E. yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda, 4 adet tabanca ve tabancalara ait mermiler ele geçirildi.

        Şahıslar jandarma komutanlığındaki sorgulamalarının ardından Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler