Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yapılan çalışmalarla kirlilikten kurtarılarak eski günlerine kavuşan İzmit Körfezi, uzun yıllardır görünmeyen kuş türlerinin gözdesi haline geldi.

        Kurulan arıtma tesisleri, yapılan temizlik çalışmaları ve çevre denetimleri ile doğal temizliğine kavuşan İzmit Körfezi, göçmen kuş türlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Son yıllarda flamingo ve kuğuların uğrak alanlarından biri haline gelen İzmit Körfezi, uzun yılardır görünmeyen kaşık kuşlarının da gözde konaklama yeri haline geldi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar ile temizlenerek çok sayıda canlıya ev sahipliği yapması nedeniyle besin çeşitliliği artan İzmit Körfezi’ne gelen kaşıkçı kuşları, kıyı bölgelerde avlanırken görüntülendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler