Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haluk TURGUT/GEBZE (Kocaeli), (DHA)KOCAELİ´nin Gebze ilçesinde kavşakta minibüsle hafif ticari aracın çarpıştığı, 1 kişinin yaralandığı kaza sonrası kavga çıktı. Bir sürücünün tabancayla ateş ettiği tekme ve yumruklu kavgada tarafları, gelen polis ekipleri havaya ateş ederek ayırdı.

        Gebze ilçesi Köşklüçeşme Mahallesi´nde sabah saatlerinde kavşakta minibüsle hafif ticari araç çarpıştı, 1 kişi yaralandı. Kazanın ardından taraflar arasında tartışma çıktı. Bu sırada sürücülerden biri tabancasını çıkarıp havaya ateş etti. Kaza yapan kişilerin yakınlarının da olay yerine gelmesi üzerine tartışma kavgaya dönüştü.

        Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgaya çağırılan polis ekipleri müdahale etti. Polis tarafları ayırmakta zorlanınca havaya ateş açtı. Takviye ekiplerin gelmesiyle birlikte taraflar ayrıldı.

        Kazada yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, 4 kişi gözaltına alındı.DHA-Güvenlik Türkiye-Kocaeli / Gebze Haluk TURGUT

        2021-04-08 11:58:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler