Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergün AYAZ-Alişan KOYUNCU/İZMİT (Kocaeli), (DHA)İZMİT´te, tam kapanmaya saatler kala pazara gelenlerin birçoğu sosyal mesafe kurallarına uymadı. Zabıta memurları vatandaşları uyardı.

        Bu akşam saat 19.00'da başlayacak tam kapanmaya saatler kala İzmit semt pazarında adım atacak yer kalmadı. Zabıta ekipleri pazarın girişlerine dezenfektan koyarken maskesi olmayan kişilere de maske verdi. Pazara gelen bazı vatandaşların sosyal mesafe kurallarına uymadıkları bazılarının ise maskeyi burunlarından aşağıya indirmiş bir şekilde kullandıkları görüldü. Pazarda bulunan görevli zabıta memurları vatandaşları kurallara uymaları konusunda uyardı.DHA-Genel Türkiye-Kocaeli / İzmit Ergün AYAZ-Alişan KOYUNCU

        2021-04-29 16:44:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler