Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Derince Yenikent Mahallesi’ndeki stadın çimleri, çevre düzenlemesi kapsamında Dilovası Batı Kavşağı’nda değerlendiriliyor.

        Yoğun yağışlarda su birikmesi nedeniyle Dilovası D100 Batı Kavşağı bölgesinde karayolu kapanıyordu. Bu duruma son vermek için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Dilovası Batı Kavşağı’nda yatay sondajlı altyapı sistemi kurarak birikecek suyun Dilderesi’ne deşarjını sağladı. Yapılan altyapı çalışması sonrasında kavşağın yeşil alanlardaki bozulmalardan dolayı Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı gerçekleştirdiği çevre düzenlemesi kapsamında Derince Yenikent Mahallesi’nde stadın çimlerini Dilovası Batı Kavşağı’na serdi.

        Dilovası Batı Kavşağı’ndaki önemli bir sorunu çözen Büyükşehir Belediyesi, yapılan alt yapı çalışması nedeni ile kavşağın bozulan yeşil alanından çevre düzenlemesi yapılıyor. Derince Yenikent Mahallesi’ndeki stadyumdaki yenileme kapsamında kaldırılan çimler, rulo şeklinde Batı Kavşağı’na taşındı. Yoğun bir çalışma sonucunda rulo halindeki çimler, kavşaktaki belirlenen yerlere serildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler