Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Haluk TURGUT/ GEBZE (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ´nin Gebze ilçesinde, tartıştığı arkadaşı Aykut Bilici´yi tabanca ile ateş ederek öldürdükten sonra kaçan Ö.A., yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışırken Edirne´de yakalandı.

        Olay, 28 Nisan'da Gebze Barış Mahallesi´nde meydana geldi. İddiaya göre, birlikte alkol alan Aykut Bilici ile Ö.A. arasında tartışma çıktı. Ö.A. tabancasını çıkartarak Aykut Bilici´ye ateş etti. Ağır yaralanan Aykut Bilici hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ö.A. ise olay yerinden kaçtı. Yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan Ö.A. Edirne´de yakalandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü´ne getirilen Ö. A. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

        DHA-Güvenlik Türkiye-Kocaeli / Gebze Haluk TURGUT

        2021-06-28 17:54:08

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler