Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli’nin Derince ilçesinde binanın çatı katında meydana gelen yangın sırasında paniğe kapılan mahalleli sokağa döküldü.

        Olay, saat 13.30 sıralarında Derince ilçesi Çınarlı Mahallesi Kamuran Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 katlı binanın çatısında tamir sırasında yangın çıktı. İhbarla olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yoğun dumanları fark eden mahalle sakinleri panikle sokağa çıkarak, korkulu gözlerle ekiplerin çalışmasını izledi. Alevlere müdahale eden itfaiye erlerinden 1’i ise başından yaralandı.

        İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen yangında çatı katı kullanılmaz hale geldi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sırasında olay yerinde güvenlik önlemleri alan polis ekipleri ise yangın hakkında inceleme başlattı.

        Öte yandan yangın anı ise amatör kameralara anbean yansıdı. Görüntülerde alev alan çatı yanarken, vatandaşlar ise panik içinde sokakta koşuşturuyor. Yangın ile ilgili inceleme başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler