Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinde düzenlenen eğitim fuarında, veliler ve öğrenciler özel okulların eğitimi konusunda bilgilendirdi.

        Mon Medya, 'Eğitimde Tanıtım ve Tercih Günleri' kapsamında bir alışveriş merkezinde 3 gün süren eğitim fuarı düzenledi. Özel okulların eğitimi konusunda velileri ve öğrencileri bilgilendirmek amacıyla kurulan stantlarda 6 okul tanıtıldı. Geçtiğimiz günlerde liselere giriş sınavı heyecanı yaşayan öğrenciler, meslekler ve okullar konusunda eğitimciler tarafından bilgilendirildi.

        Fuarın verimli geçtiğini ifade eden Mon Medya Yetkilisi Nuri Tokyürek, "Veliler ve öğrenciler ile okullarımızı bir araya getirmek istedik. Alışveriş merkezinde kurulan bir eğitim fuarının, bunun için uygun olduğunu düşündük. Fuarımız 3 gün sürdü, 6 okul tanıtıldı. Aynı zamanda eğitimcilerimiz ise öğrenciler ile velileri, okullar ve meslekler konusunda bilgilendirdi" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler