Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DERİNCE (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ´nin Derince ilçesinde, 6 katlı apartmanın çatısında su oluğu ile çatı arasında sıkışarak, asılı kalan yavru kedi, itfaiye ekibince merdivenle kurtarıldı. 

        Olay, sabah saatlerinde, Derince'nin Sırrıpaşa Mahallesi´nde meydana geldi. Apartman sakini Akif Kartal, defalarca karga konup, gittiğini görünce penceresini açtı. Kartal, yavru kedinin sesini duyarken, yağmur oluğu ile çatı arasında sıkışarak, asılı kalan kediyi gördü. Kartal´ın haber vermesi üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekibi geldi. İtfaiye merdiveniyle çatıya yaklaşan itfaiyeci, asılı kalan yavru kediyi alarak, indirdi.  

        'KEDİYİ, KARGA HABER VERDİ'

        Yavru kedinin apartman kapısından girdiğini ve yolunu şaşırdığını tahmin ettiğini belirten Akif Kartal, "Karganın pencereye sürekli konması beni çok şaşırttı. Pencereyi açıp yavru kediyi asılı halde gördüğümde karganın bana haber verdiğini anladım. Hayvanların gösterdiği bu hassasiyeti görünce oldukça duygulandım. Büyükşehir ekipleri de özenle ve vakit geçirmeden kediyi kurtardı" dedi.  DHA-Genel Türkiye-Kocaeli / Derince Mesut ÇATAK

        2021-07-05 14:42:12

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler