Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gölcük Belediyesi'nin yaz etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlediği "El Sanatları Festivali", bu yıl 78 Ağustos tarihlerinde Değirmendere Çınarlık Meydanı'nda yapılacak.

        Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleşecek festivalde, geleneksel el sanatlarının usta isimleri Gölcük’te bir araya gelecek. Festival kapsamında, Çınarlık Meydanı’nda stantların açılmasının yanı sıra, teknik paylaşım atölyeleri kurulacak, tiyatro gösterileri ve müzik dinletileri de yer alacak. Festival ile birlikte Çınarlık Meydanı’nda sanat dolu iki gün yaşanacak.

        Başvurular 24 Temmuz'a kadar

        Festivalde stant açarak katılmak isteyen el sanatçıları 24 Temmuz’a kadar, festival.golcuk.bel.tr adresinden başvuru formuna ulaşabilir, 0 549 735 26 94 numaralı telefondan da ayrıntılı bilgi alabilirler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler