Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erol POLAT/GEBZE(Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ´nin Gebze ilçesinde, velayeti annelerinde olan çocuklarını almak için gittiği evde eski kayınpederi Süleyman Olgun´u öldürüp 4 kişiyi yaralayan İbrahim Gül ile bu sırada yanında olan annesi, babası ve kız kardeşi adliyeye sevk edildi.

        Olay, dün sabah saatlerinde Barış Mahallesi 1818 Sokak´ta meydana geldi. İbrahim Gül, yaklaşık 2 ay önce boşandığı eşiyle konuşup, velayeti annelerinde olan çocuklarını birkaç günlüğüne almak için ailesiyle beraber eski kayınpederi Süleyman Olgun´un evine gitti. Bu sırada İbrahim Gül ve Süleyman Olgun arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle İbrahim Gül, Olgun´u bıçakladı. Bayramlaşmak için evde bulunan Olgun´un yakınları dışarı çıktı. Ailenin diğer üyeleri ve İbrahim Gül arasında kavga devam etti. Yaşanan arbedede İlhan Çiçek, Efendi Gürbüz, Nail Olgun ve Cihan Gürbüz aldıkları darbelerle yaralandı. İbrahim Gül, olayın ardından kaçtı. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Süleyman Olgun, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların ise hayatı tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

        Polis, İbrahim Gül ile olay sırasında yanında olan babası M.G., annesi A.G. ve kız kardeşi H.G.´yi gözaltına aldı. Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne getirilen 4 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Kocaeli / Gebze Erol POLAT

        2021-07-22 15:54:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler