Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DERİNCE (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ'nin Derince ilçesinde, camiye giren 2 kişinin yardım kutusunun kapağını açarak içerisinde bulunan paraları çalması güvenlik kamerasına yansıdı. Gözaltına alınan 2 şüpheli işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

        Olay, geçen pazar günü Çenedağ Mahallesi Esentepe Caddesi üzerinde bulunan camide meydana geldi. Camiye gelen 2 kişi, caminin girişinde bir süre etrafa bakındıktan sonra yardım kutusuna yöneldi. Yardım kutusunun kapağını açan 2 kişi, kutunun içerisinde bulunan paraları ceplerine koyarak camiden uzaklaştı. O anlar caminin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde 2 kişinin yardım kutusunun içindekileri boşalttıktan sonra kutunun kapağını kapatmaya çalıştığı yer aldı. İnceleme yapan polis, olayı gerçekleştiren şüphelilerin M.G. ve B.G. olduğunu belirledi. Polis ekipleri, M.G. ve B.G.'yi gözaltına aldı. M.G. ve B.G. emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Kocaeli / Derince Alişan KOYUNCU

        2021-07-27 20:33:40

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler