Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Darıca Belediyesi, 15 Temmuz Milli İrade Muay Thai Turnuvasına ev sahipliği yapacak. 2 gün sürecek ve Darıca Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan turnuvanın açılış seremonisi ise 31 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleşecek.

        Darıca, Uzakdoğu sporları alanında önemli bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Spor şehri Darıca hedefiyle spora ve sporcuya yatırımlarını arttırarak devam eden Darıca Belediyesi, Muay Thai Federasyonu ile ortaklaşa 15 Temmuz Milli İrade Muay Thai Turnuvası düzenliyor. Darıca Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü bünyesinde düzenlenecek olan ve 2 gün boyunca devam edecek olan turnuva Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca’ya kazandırılan Darıca Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. 31 Temmuz01 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek olan müsabakalar sonrasında dereceye girecek sporculara madalyaları takdim edilecek. 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen turnuvanın açılış seremonisi ise 31 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleşecek. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’nın her alanda spor şehri olması için çalıştıklarını ifade ederek sporseverleri turnuvaya davet etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler