Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Selda Hatun TAN/KANDIRA(Kocaeli), (DHA)KOCAELİ'nin Kandıra ilçesinde dün amcasıyla birlikte girdiği denizde dalgalarla açığa sürüklenerek gözden kaybolan Ahmet Enes Elmas'ın (19) bugün cesedi bulundu.

        Dün saat 13.00 sıralarında Kandıra Babalı Mahallesi'ndeki Tuzağzı Plajı'nda denize giren Yusuf Elmas ve yeğeni Ahmet Enes Elmas dalgaların arasında kayboldu. Amca ve yeğenin kaybolduğunu anlayan yakınlarının ihbarı üzerine bölgede jandarma, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri gelerek arama başlatıldı. Yusuf Elmas yapılan arama çalışması sonucu baygın halde bulundu. Ancak ambulans ile hastaneye götürüldüğü sırada hayatını kaybetti. Denizde kaybolan Ahmet Enes Elmas'ın ise bugün cansız bedenine ulaşıldı. Gencin cesedi ekipler tarafından denizden çıkarılarak morga kaldırıldı. DHA-Güvenlik Türkiye-Kocaeli / Kandira Selda Hatun TAN

        2021-08-09 19:45:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler