Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gebze Belediyesi Yaz Okulu Atlı Binicilik Kursu’nun başarılı öğrencilerine madalya ve ödüllerini Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz takdim etti.

        Gebze Belediyesi Yaz Okulu kapsamında açılan atlı binicilik kursunu başarıyla tamamlayan öğrencilere ödüllerini Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz verdi. Gaziler Dağı’nda bulunan Atlı Eğitim Merkezi’nde düzenlenen törende kurs öğrencileri ve aileleriyle bir araya gelen Başkan Büyükgöz, kursiyerlerin sergilediği atlı binicilik gösterisini ilgiyle izledi. Gösterinin ardından Ekofan binicilik yarışlarında dereceye giren Gebze Belediyesi Yaz Okulu Atlı Binicilik kursu öğrencilerine madalyalarını ve hediyelerini takdim eden Başkan Büyükgöz, kursları başarıyla tamamlayan Gebzeli öğrencileri tebrik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler