Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Konoplyanka, Beşiktaş'a yakın! İşte Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta Yevhen Konoplyanka konusunda bu kez Alman ve Ukrayna basınından farklı iddialar geldi.

        2

        WAZ’a röportaj veren Schalke Sportif Direktörü Jochen Schneider, “Konoplyanka için Beşiktaş ile görüşmeler sürüyor ancak henüz bitmiş olduğunu söyleyemem” açıklamasını yaptı.

        3

        Buna rağmen Almanlar, 2016 yılından beri Schalke forması giyen ancak yeni sezon kadrosuna alınmayan Ukraynalı oyuncunun Beşiktaş’a yakın olduğunu ve her an imzayı atabileceğini bildirdi.

        4

        Forvet arkası ve 10 numara pozisyonlarında oynayabilen 29 yaşındaki Ukraynalı oyuncu için kendi ülkesinden de olumlu haberler geldi. Ukrayna basını, Konoplyanka’nın her konuda Beşiktaş’la anlaşmaya vardığı, Schalke’nin de bu anlaşmayı onaylamaktan başka seçeneği bulunmadığını öne sürdü.

        5

        GOLCÜ KİM OLACAK?

        Beşiktaş'ın forvet adayları listesinde bulunan Kamil Wilczek için Danimarka’dan umutlandıran bir açıklama geldi.

        6

        Brondby’nin Sportif Direktörü Carsten Jensen, “Kamil bizim için önemli bir oyuncu. Çok sayıda gol attı. Onsuz kalmak istemeyiz ama bu elimde olan bir şey değil. Yüksek bir teklif gelmesi halinde Wilczek’i tutmamız zor” dedi.

        7

        31 yaşındaki Polonyalı golcü de, “Brondby’de mutluyum ama futbolda her şey hızlı değişiyor” diye konuştu.

        8

        BABACAR'A 2 MİLYON

        Beşiktaş için ismi geçen bir başka golcü ise Sassuolo forması giyen Khouma Babacar. İtalyan basını Senegalli oyuncuyu Beşiktaş’ın istediğini ancak görüşmelerde ilerleme sağlanamadığını duyurdu.

        9

        Burak Yılmaz’ın yanına bir golcü almak isteyen Beşiktaş’ın, 8 milyon euroluk bonservis bedeli bulunan 26 yaşındaki Babacar’ı getirmeye çalıştığı ancak sadece 2 milyon euro önerdiği de belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ