Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Yunak ilçesinde bir kırtasiye dükkanından bozuk para ve çeşitli kırtasiye malzemelerini çalan hırsızlık şüphelileri, hırsızlık öncesi güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

        Olay, Yunak ilçesine bağlı Yeni Mahalle Hükumet Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kırtasiye dükkanına yan taraftaki camı kırarak içeriye giren 1617 yaşlarında olduğu tahmin edilen şüpheliler, iş yerinde bulunan bozuk paralarla birlikte çeşitli kırtasiye malzemeleri de yanlarına alarak olay yerinden ayrıldı. İş yeri sahibi Abdullah Satılmış'ın olayı fark etmesi sonucu polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, yaptığı incelemede güvenlik kamerasına takılan 2 kişiyi fark etti. Görüntülerde şüpheli hareketlerde bulunan 2 kişinin sürekli etrafı kolladığı görülüyor. Polis ekipleri kameraya takılan şüphelilerin kimliğini tespit etmek ve yakalamak için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler