Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Konya Milletvekili ve TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, Selçuk Üniversitesi bünyesinde Bozkır'a iki yeni bölüm açıldığını belirterek, süreçte katkısı olanlara teşekkür etti.

        Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde 4 Yıllık Acil Yardım Afet Yönetimi ve Odyoloji Bölümlerinin Bozkır ilçesinde açıldığını belirterek, “Bölümlere 20182019 eğitim öğretim yılında öğrenci alımı yapılacaktır. Bozkır’ımıza, tüm gençlerimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Sağlıkla ilgili bu bölümlerin açılmasında sürecin başından bugüne kadar desteklerini esirgemeyen ve bu kararın oluşumunu sağlayan başta YÖK Başkanımız Yekta Saraç’a, YÖK Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Şişman’a ve Selçuk Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin’e teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler