Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya Büyükşehir Belediyesi, İŞKUR İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Ayakkabıcılar Odası işbirliği ile düzenlenen Sayacılık Kursunda başarılı olan kursiyerlere sertifika takdim edildi.

        Konya Büyükşehir Belediyesi, İŞKUR İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Ayakkabıcılar Odası işbirliği ile düzenlenen Sayacılık Kursunda başarılı olan kursiyerler sertifikalarını aldı.

        Büyükşehir Belediyesi Ayakkabıcılar Mesleki Eğitim Merkezindeki törende konuşan İŞKUR İl Müdürü Emrah Keleş, iş gücü arz ve talebini eşleştirerek iş gücü programları yoluyla istihdamı kolaylaştırmayı amaçladıklarını söyledi. Yaklaşık 4 ay süren Sayacılık Kursundan mezun olan kursiyerler, kurs sayesinde sayacılık konusunda yeterli bilgiye sahip olduklarını söyleyerek, kursun düzenlenmesinde emeği geçen kurumlara teşekkür etti.

        Program sonunda kurstan mezun olan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler