Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Kulu ilçesi yakınlarında ciple otomobilin çarpışması sonucu 1 çocuk hayatını kaybetti, 7'si yabancı uyruklu 10 kişi yaralandı.

        Kaza, saat 03.40 sıralarında Kulu Makas mevkii yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Cengiz S. (48) idaresindeki 67 EL 834 plakalı otomobil, yol kenarında bulunan bir dinlenme tesisinden karayoluna çıktığı sırada, Ankara istikametinden Aksaray yönüne gitmekte olan Irak ve İngiliz vatandaşı olduğu öğrenilen ismi öğrenilemeyen sürücünün kullandığı yabancı plakalı ciple çapıştı. Kazada otomobil sürücüsü C.S. ile araçta bulunan Z.S. (33), Sena S. (9), E.S. (5) ile cip sürücüsü ve Irak ve İngiliz vatandaşı oldukları öğrenilen N.H, N.B.S. (20), M.B. (4), D.H. (10), L.H. (19) ile Z.H. (43) yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasının ardından araçlarda sıkışan yaralılar kurtarıldı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ambulanslarla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, 9 yaşındaki Sena S. doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

        Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler