Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Kulu ilçesinde yetki belgesi olmayan av bayisinde bulunan çok sayıda tüfek, silah ve mermilerle av malzemelerine jandarma tarafından el konuldu.

        Edinilen bilgiye göre, Kozanlı Mahallesi'nde yetki belgesi ve izni olmayan av bayisine jandarma ekiplerince baskın düzenlendi. Jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından av bayiinde bulunan çok sayıda tüfek, silah ve mermiler ile av malzemelerine el konuldu. Yetkililer, gerekli kurumlardan izinleri olmayan ve yetki belgesi olmayan av bayilerindeki malzemelere el konulacağı konusunda uyarıda bulundu.

        İş yerinde izinsiz ve belgesiz av malzemeleri satıcısı olan bayi sahibinin ise jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler