Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Ereğli ilçesine bağlı Zengen Mahallesinden gelen çocuklar Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in misafiri oldu.

        Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Zengen Mahallesinden gelen 45 çocuğu makamında ağırladı. Sabahın ilk saatlerinde belediye binasına gelen çocuklar daha sonrasında sinema, oyun salonu ve yüzme havuzuna giderek gün boyu çeşitli etkinliklere katıldı. Çocukların her şeyin en iyisine layık olduklarını belirten Başkan Özgüven, “Zengen Mahallemizden gelen 45 yavrumuz belediyemizin organize ettiği çeşitli etkinliklere katıldı. Gün boyu eğlenceli vakit geçiren çocuklarımız sinema, havuz ve oyun parkında doyasıya eğlendi. İkramlarımızın da olduğu program akşam üzeri son buldu. Çocuklarımız bizim için çok değerli ve onlar herşeyin en iyisine layık. Bu anlamda belediye olarak çocuklarımıza yönelik hizmetlerimize devam ediyoruz. Onların mutluluğuyla mutlu oluyoruz. Zengen Mahallemizden gelen misafirlerimizin de mutluluğuyla mutlu olduk. Allah yollarını açık etsin, hepsine başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler