Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde, mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan askerlerden Topçu Uzman Çavuş Halil Daş’ın cenazesi memleketi Konya’nın Ereğli ilçesine gönderilirken, cenazeyi bekleyen nişanlısı Ayşe Kızıl (25) ağıtlar yaktı.

        Şehidin baba ocağının bulunduğu Belkaya Mahallesi'ne bağlı yayladaki evine taziye çadırı kuruldu. Yakınları ve çok sayıda vatandaş burada taziyelerini iletirken, şehit annesi Rukiye Daş ve şehidin nişanlısı Ayşe Kızıl (25) gözyaşlarını tutamadı. Şehidine seslenen Ayşe Kızıl (25), “Halil’im gel de düğün yapalım Halil’im. Halil’im milletler toplandı, gel de düğünümüz olsun. Ahirete mi bıraktın düğünümüzü Halil’im. Canımın canı gitti. Dünya gözü ile bir daha göremeyeceğim seni. Halil’im düğünümüz cennette mi olacak” diyerek gözyaşı döktü.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler