Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ve Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri (ASEM) kursiyerleri, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Konya merkez ile Kadınhanı, Ilgın, Yunak ve Kars’ta belirledikleri ihtiyaç sahibi öğrencilere mont, bot ve kışlık çorap gönderdi.

        KOMEK ile ASEM kursiyerleri, örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. KOMEK Bosna Hersek ve Sancak Kurs Merkezleri ile Mümine Hatun ve Selçuklu ASEM üyeleri kış aylarının gelmesiyle ihtiyaç sahibi öğrenciler için kışlık giyecek kampanyası düzenledi. KOMEK Mensupları ve Mezunları Derneği’nin desteği ile Konya merkez, Kadınhanı, Ilgın, Yunak ve Kars’ta belirledikleri ihtiyaç sahibi bin 245 takım mont, bot ve kışlık çorap temin eden kursiyerler, bunları çocuklara göndererek mutluluklarına ortak oldu. KOMEK ve ASEM’in öğrencilere yönelik sosyal sorumluluk projeleri diğer kurs merkezlerinde de devam edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler