Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Seydişehir ilçesinde sivil trafik polisi ile yapılan kırmızı ışık uygulamasında kurallara uymayan sürücülere cezai işlem uygulandı.

        Tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya’nın Seydişehir ilçesinde de özel trafik uygulaması düzenlendi. Kırmızı ışık ihlali yapan sürücülere yönelik gerçekleştirilen uygulamalar ilçe girişlerinde bulunan Bahçelievler, Karabulak ve Marangozlar Kavşaklarında yapıldı. Uygulamalarda Kent Güvenlik Sistemi (KGS) kameralarının yanı sıra kavşakta görevli sivil giyimli polis memurunun bildirmesi ile ışık ihlali yapan araçlar, ileride bekleyen ekipler tarafından durdurularak cezai işlem uygulandı. İlçede yapılan uygulamada kırmızı ışık ihlali yapan 27 araç sürücüsüne toplam 6 bin 345 lira para cezası kesildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler