Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Hüyük ilçesinde öğrenim gören özel öğrenciler, ilçe belediyesi tarafından düzenlenen Konya gezisine katıldı.

        Hüyük’te, Yunus Emre Ortaokulu özel öğretim sınıfında öğrenim gören öğrencilerin öğretmenleri bir süre önce Hüyük Belediyesini ziyaret ederek Konya ve anıtkabir gezisi düzenlenmesi talebini iletti. Talep üzerine harekete geçen Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem ilgili birimlerine konuyla ilgili talimat verdi. Belediye Başkanı Çiğdem bu konuda verdiği sözü yerine getirirken, Belediye tarafından düzenlenen Konya gezisi kapsamında öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde Panorama Konya Müzesi, Mevlana, şehitlik müzesi, alışveriş merkezlerindeki çocuk oyun parklarını ziyaret etti.

        Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem yaptığı açıklamada, bu anlamda özel öğrencilere verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirtirken, Anıtkabir gezisini ise ileri bir tarihe ertelediklerini söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler