Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Atilla ATMACA/EREĞLİ (Konya), (DHA) KONYA'nın Ereğli ilçesinde, TIR'a arkadan çarpan minibüsteki Suriyeli Sabah Şuaib (61) yaşamını yitirdi, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı. 

        Kaza, saat 08.00 sıralarında EreğliUlukışla yolu Çakmak mevkisinde meydana geldi. Suriye uyruklu Mahmud Nehle (35) yönetimindeki 03 BF 821 plakalı minibüs, Muharrem Kopan'ın kullandığı 33 AUE 84 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada sürücünün yanında oturan ve emniyet kemeri takılı olmayan Suriyeli Sabah Şuaib, hayatını kaybetti. Sürücü Mahmud Nehle ve vatandaşı olan Ayşe Arbaş (55), Abir Elmısri (40) ise yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Mahmud Nehle'nin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi. TIR şoförü Muharrem Kopan'ın yara almadan kurtulduğu kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.    DHA-Güvenlik Türkiye-Konya / Ereğli Atilla ATMACA

        2020-03-13 13:19:46

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler