Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA, (DHA)UMRE amacıyla gittikleri Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye döndükten sonra koronavirüs şüphesiyle tedbir amaçlı Konya'daki 2 yurda yerleştirilen vatandaşlar, koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına destek olmak için 1 dakika alkışladı.

        Sağlık Bakanlığı'nca pazar günü umreden dönenlerin Ankara ve Konya'daki Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı 5 yurda yerleştirilmesine karar verildi. Ardından Konya´da 2 yurda yaklaşık 2 bin 200 kişi yerleştirildi. Burada gözlem altında tutulan umreden dönenler Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sağlık çalışanlarına destek olmak için saat 21.00'de yapılacak çağrısına uydu. Yurtta kaldıkları odaların pencerelerinden, koronavirüs salgını nedeniyle özveri ile çalışan sağlık personeline alkış ile tempo tutarak destek oldu. O anlarda cep telefonu kameralarına kaydedildi.   DHA-Genel Türkiye-Konya DHA

        2020-03-20 00:58:44

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler