Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya'nın Beyşehir ilçesinde, hakkında kesinleşmiş 7 yıl 6 ay hapis cezası kararı bulunan bir şahıs, saklandığı bağ evine yapılan operasyonla jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, 7 yıl önce bir kişiyi bıçakla ağır yaraladığı ileri sürülen ve hakkında kasten öldürmeye teşebbüs suçundan kesinleşmiş 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan 53 yaşındaki K.K'nin ilçeye bağlı Çiçekler Mahallesi'nde bir bağ evinde saklandığını tespit etti. Beyşehir Sulh Ceza Mahkemesi'nce verilen arama kararına istinaden adrese operasyon düzenleyen ekipler, şahsı yakaladı. Beyşehir Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen K.K. daha sonra tutuklanarak Seydişehir T Tipi Kapalı Cezaevine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler