Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KONYA, (DHA) İTTİFAK Holding Konyaspor'da takımın başına getirilen teknik direktör İsmail Kartal, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

        Yeşil-beyazlı kulüp teknik direktör Bülent Korkmaz'ın istifasının ardından İsmail Kartal ile 2 yıllığına anlaştı. Kartal, Konyaspor ile ilk antrenmanına dün akşam çıktı. Süper Lig'de 2020-2021 sezonunun ilk haftasını bay geçen ve ikinci haftada deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak yeşil-beyazlılar maçın hazırlıklarına yeni teknik patron İsmail Kartal yönetiminde başladı.

        Antrenman öncesi oyuncularla toplantı yapan deneyimli çalıştırıcı, takım olarak iyi konsantre olup sezona güzel bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Kartal, futbolcularına güvendiğini belirtti. İsmail Kartal'ın konuşmasının ardından koşu ve core ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, pas çalışması ve toplu oyunla devam etti.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        İsmail Kartal'ın sahaya gelişi 

        Kartal'dan detay

        Antrenmandan detay

        DHA-Spor Türkiye-Konya DHA

        2020-09-15 09:35:11

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler