Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Salih BÜYÜKSAMANCI/KONYA, (DHA)SAĞLIK Bakanlığı´nın açıkladığı tabloya göre, 'çok yüksek riskli' il olarak kırmızı kategoride yer alan Konya´da, kısıtlama uygulanmayan ilk cumartesi cadde ve sokaklar, hava da sıcak olunca kalabalıklaştı. Maske ve mesafe kuralları hiçe sayıldı.

        Sağlık Bakanlığı'nca vaka sayısına göre açıklanan haritada, 'çok yüksek riskli' il olarak kırmızı kategoride bulunan Konya´da, kademeli normalleşme ile kısıtlamanın kaldırıldığı ilk cumartesi günü cadde ve sokaklarda yoğunluk oluştu. Kentte hava sıcaklığının da artmasıyla koronavirüs tedbirleri unutuldu. Cadde ve sokakların kalabalıklaştığı kentte, maske ve sosyal mesafe kurallarına uyulmadı. Kentin işlek noktalarından Alaaddin Bulvarı ve Alaaddin Tepesi Parkı'nın da kalabalık olduğu gözlendi.  DHA-Genel Türkiye-Konya / Merkez Salih BÜYÜKSAMANCI

        2021-03-06 17:35:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler