Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konya’nın Ereğli ilçesinde, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle tören düzenlendi.

        Ereğli Şehitlik Anıtında düzenlenen programa, Kaymakam Edip Çakıcı, Belediye Başkanvekili Mahmut Altınkaya, Cumhuriyet Başsavcısı Zeynel Abidin Akkiraz, Emniyet Müdürü Muammer Tayfun Girgin, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hayri Yazıcı, askeri erkan, şehit aileleri, gaziler, siyasi partilerin temsilcileri, daire amirleri, STK temsilcileri ve şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı.

        Şehitliğe çelenk sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Tören, günün anlam ve önemi hakkında konuşmanın yapılmasının ardından dua okunması ve şehit mezarlarına karanfil bırakılması ile sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler