Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem YILDIZ/KONYA, (DHA)SAĞLIK Bakanlığı'nın açıkladığı risk haritasında 'çok yüksek riskli' il olarak kırmızı kategoride yer alan Konya'da polis ekipleri, 2 eğlence mekanına baskın düzenledi. Sokağa çıkma kısıtlaması ile sosyal mesafe ve maske kurallarını ihlal eden 37 kişiye, 233 bin 100 lira ceza uygulandı. 

        Selçuklu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 'çok yüksek riskli' iller arasındaki kentte, sokağa çıkma kısıtlaması olan saatlerde kurallara uyulmayan mekanları tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Musalla Bağları Mahallesi'ndeki Gülyurdu Sokak ve İhsaniye Mahallesi Harmankaya Sokak'ta bulunan 2 iş yerinin açık olduğu tespit edildi. Operasyon düzenleyen ekipler, aralarında kadınların da bulunduğu 37 kişinin, alkol ve müzik eşliğinde eğlendiğini belirledi. İş yeri sorumluları Müslüm K. ve Sefa K., haklarında 'mühür bozma' ile 'bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma´ suçlarından adli işlem başlatılmak üzere gözaltına alındı. Eğlence mekanlarındaki 37 kişiye ise İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararınca 'sokağa çıkma kısıtlaması ile sosyal mesafe ve maske kurallarını ihlal etmek'ten 233 bin 100 lira ceza kesildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Konya / Merkez Adem YILDIZ

        2021-03-30 11:46:17

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler