Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaspor Süper Lig’in 36. haftasında salı günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden yaptığı antrenmanla başladı.

        Konyaspor, dün Kayserispor ile golsüz berabere kaldığı maçın ardından Süper Lig’in 36. haftasında Çaykur Rizespor’a konuk olacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde yapılan antrenmanda dün ilk 11’de yer alan oyuncular yenileme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise iki gruba ayrılarak çabukluk, denge ve dayanıklılık hareketleri yaptı. Savunmahücum organizasyonları ile devam eden çalışma, çift kale maç ile sona erdi.

        Antrenmana tedavilerine devam edilen Alper Uludağ, Eray Birniçan, Marin Anicic ile Artem Kravets katılmazken, Ahmet Çalık takımdan ayrı olarak fizyoterapist gözetiminde çalıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler